Stukgoederen transport Moerdijk

In transport zijn we goed en ijzersterk in spoed!

20210116_135023

Onze vloot bestaat momenteel uit 25 eenheden waaronder een aantal combo’s, bus, trekkers, bakwagens en trailers met verschillende opbouw: kast, huif, en koel/vries,   

Door ons veelzijdige wagenpark kunt u bij ons letterlijk alle kanten op. Ons team bestaat uit Nederlands sprekende, en vakbekwame chauffeurs. Onze chauffeurs zijn allemaal opgeleid en in het bezit van een geldig Code95 certificaat.

Sneltransport

Met onze sneltransport service zorgen wij dat spoedeisende goederen en documenten zonder overladen of wisselen van chauffeur, snel en veilig op de afgesproken tijd en op de juiste plaats van bestemming, binnen Europa word afgeleverd. Zo beschikken we over een bus en een aantal combo’s. Deze zijn meer dan capabel om goederen tot 750 kg te vervoeren.

Koel en vriestransport

Geconditioneerd transport is het op een gecontroleerde temperatuur, vaak gekoeld, vervoeren van bederfelijke goederen, zonder dat deze goederen hun waarde of werking verliezen. YoYo Transport is gespecialiseerd in gekoeld vervoer. De voertuigen van ons kunnen een constante temperatuur aanhouden van -30 °C tot +25 °C. De producten die geconditioneerd vervoerd worden, eisen altijd een hoge mate van nauwkeurigheid. Een te lage of te hoge temperatuur kan ervoor zorgen dat de vracht onverkoopbaar wordt. Wij steken daarom altijd nét iets meer aandacht in gekoeld vervoer om er zeker van te zijn dat er niks fout gaat. Onze koeltrailers en bakwagens zijn allemaal uitgerust met een tot 2000 kg laadklep en FRC gekeurd.

 
50276
45804

Bakwagens

We hebben meerdere bakwagens rond rijden. Zowel geconditioneerd, kast opbouw en schuifzeil. Sommige zijn zelfs uitgerust met een slaapcabine. Deze zijn allemaal flexibel inzetbaar. Het vervoer met bakwagens is vooral in de grotere steden erg handig.

 

Tautliner transport

Het vervoeren van goederen door middel van tautliner (zeilwagen) transport is een vaste dienst die wij al jaren verzorgen.

Onze vrachtwagenchauffeurs weten precies hoe ze dit soort transport moeten aanpakken.

Tautliner transport is uitermate geschikt om een grote hoeveelheid pallets met goederen of lengtes te vervoeren.

Het in- en uitladen van de goederen is met een tautliner handig en snel te realiseren ze beschikken over een schuifdak en  kunnen via bovenkant en zijkant geladen worden.

Onze tautliners zijn daarom flexibel en veelzijdig inzetbaar.

IMG_4293
57106

Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen zijn stoffen die giftig of brandbaar zijn genaamd ADR klasse.
(Volledige benaming:
Accord relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route )

Ze zijn gevaarlijk voor het milieu en de mens.

Dit soort transport vereist dan ook strengere regels dan regulier transport.

Zo zijn er speciale eisen voor de voertuigen, verpakkingen, vervoersdocumenten en certificering van de chauffeurs.
Onze vrachtwagenchauffeurs zijn in het bezit van deze ADR diploma’s en gaan daarvoor ook op cursus hierdoor weten ze hoe ze op de juiste manier gevaarlijke stoffen (ADR) moeten vervoeren.

Onze vrachtwagens en trailers zijn uitgevoerd met de bijbehorende ADR eisen (stukgoed). Daarnaast hebben wij ook trailers die zijn uitgerust met koel installaties waardoor wij ook ADR geconditioneerd kunnen vervoeren van -30 tot +25.

Kom in contact met ons!

Uw zending bespreken? Vraag een offerte aan!