Over ons

Missie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij willen onze opdrachtgevers optimaal ontzorgen.

Visie

Blijvend kwaliteit leveren en tevredenheid realiseren. Onze klanten zijn en blijven onze beste ambassadeurs.

Materieel

Met goed materieel is het werken een stuk prettiger en is de presentatie op alle fronten perfect geregeld.

IMG_2616
PHOTO-2023-06-22-16-16-59

Hoe het begon

YoYo Transport is opgericht in 1992 door Joke Talboom en is begonnen als enkel koeriers met een Caddy en een bus (zelf als chauffeur) te rijden binnen de Benelux. In 2006 is Ton van Oers mede-eigenaar geworden. Al snel kwam er een vrachtwagen bij waardoor zij snel uitgroeide tot ervaringsdeskundige in alles wat met het stukgoederen vervoer binnen de Benelux te maken heeft. Het werd hun expertise én passie als transporteur.

Door de jaren heen is Yoyo Transport flink gegroeid en rijden er op dit moment 14 eigen auto’s (Daf, Volvo, Mercedes) dagelijks binnen de Benelux. Op dit moment vind er binnen Yoyo Transport  een overgangsperiode van de directie plaats. Kim van Oers de dochter van Ton van Oers samen met haar partner Casper Hendrikx zijn sinds 01-08-2021 mede-eigenaar geworden en zullen Yoyo Transport per 01-08-2024 met dezelfde visie en passie volledig gaan voortzetten

Medewerkers
0
Vrachtwagens
0
Trailers
0

Waarom wij

De korte en directe communicatielijnen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat onze klanten goed en snel geholpen worden. Op deze manier kunnen er heldere afspraken worden gemaakt en is het voor u én voor ons duidelijk. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Persoonlijk contact
Wij vinden het belangrijk om u goed te helpen.

Bij ons wordt u persoonlijk geholpen en zorgen wij ervoor dat u tevreden terug kunt kijken op de samenwerking.

Ons doel is om onze klant volledig te ontlasten en mee te denken. Wij denken met u mee, kijken wat uw situatie is en welk soort transport het meest geschikt is.

Samen zorgen we voor een goed geregeld transport, zoals het hoort!

Certificering vrachtwagenchauffeurs
Alle vrachtwagenchauffeurs die bij ons in dienst zijn hebben de diploma’s die nodig zijn om veilig de weg op te gaan.

Zo voldoen ze aan de Code 95 normering, dit is een Europese richtlijn voor vakbekwaamheid.

De code wordt op het rijbewijs geplaatst en is verplicht voor voertuigen waarvoor rijbewijs C of D behaald moet zijn, code 95 blijft 5 jaar geldig.

Naast code 95 werken wij ook aan VLG.

VLG staat voor de regeling/wet Vervoer over land van gevaarlijke stoffen.

Deze wet is gebaseerd op de Europese overeenkomst voor vervoer over land van gevaarlijke stoffen (ADR). In de VLG staat welke eisen er aan het vervoer worden gesteld en welke vervoersdocumenten de chauffeurs bij zich moeten hebben. Wij vinden het belangrijk dat er bij het transport van gevaarlijke stoffen op een uiterst veilige manier wordt gehandeld.

Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan.

Kom in contact met ons!

Uw zending bespreken? Vraag een offerte aan!