skip to Main Content

Sporadische of regelmatige zendingen binnen de BeNeLux?

Wij regelen voor u al het (inter)nationale vervoer en distributie. Door eerst te kijken naar uw transportgoederen en de gewenste bestemming zetten wij een passende Yoyo-transport vrachtauto in. Zo bent u altijd het voordeligst uit. Mocht u toch een andere bestemming in gedachte hebben kunt u altijd contact op nemen met Ton of Joke. Zij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing

Yoyo Transport is gespecialiseerd in

Sneltransport

Voor sneltransport beschikken we over een bus en een Caddy. Deze zijn meer dan capabel om goederen en kleine pallets te vervoeren. Tot 4 pallets en 1000 kg moet dan ook geen probleem zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton of Joke

Koel- vriestransport

We beschikken over de mogelijkheid om uw goederen geconditioneerd te vervoeren. We hebben hiervoor meerdere koelwagens in onze vloot. Van – 25°C tot 25°C. Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met Ton en Joke.

Bakwagens

We hebben meerdere bakwagens rond rijden. Zowel geconditioneerd als kast opbouw. Sommige zijn zelfs uitgerust met een slaapcabine. Deze zijn allemaal flexibel inzetbaar. Het vervoer met bakwagens is vooral in de grotere steden erg handig. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op!

Transport met Trekker trailer

We beschikken over tautliners, kasttrailers en koeltrailers. Of het nu verzekering technisch in een kastentrailer vervoerd moet worden. Of vanwege het formaat van de lading via de zijkant geladen moet worden. Of vanwege de houdbaarheid gekoeld vervoerd moet worden. Alles is mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Ton en Joke.

Back To Top